Пилешки рулца с плънка от наденица
1 бр. пил. гърди
1 бр. сръбска наденица ( или друга по желание )
1 яйце
150 мл. течна сметана
сол
мащерка
олио
Начин на приготвяне.
Наденицата, яйцето и сметаната се пасират в блендер. Пил. гърди се разделят на две и всяка част се начуква с чукче. Лист алуминиево фолио се намазва с мазнина. Поставяте парчето филе на него и овкусявате със сол и мащерка. Слагате от пасираната плънка и завивате на стегнато руло. Готовите вече рулца прибирате в хладилника за около 2 часа.Пекът се около час с фолиото на 180 градуса. След това премахвате фолиото и запичате на 220 градуса докато получат кафява коричка.
Коментари
Публикуване на коментар