Портокалов маскарпоне мус
Продукти.
500 гр. маскарпоне
3 яйца
100 гр. пудра захар
сока на половин голям портокал
2 ванилии
Начин на приготвяне.
Разбийте на сняг жълтъците със захарта .
Добавете постепенно маскарпонето и разбийте до получаване на гладък крем .
В сух съд разбийте на пяна белтъците и ги прибавете към другата смес .
Сложете ванилията и портокаловия сок и разбъркайте добре .
3 яйца
100 гр. пудра захар
сока на половин голям портокал
2 ванилии
Начин на приготвяне.
Добавете постепенно маскарпонето и разбийте до получаване на гладък крем .
В сух съд разбийте на пяна белтъците и ги прибавете към другата смес .
Сложете ванилията и портокаловия сок и разбъркайте добре .
Коментари
Публикуване на коментар