Сладки '' Сълзица"
Продукти.
1 ч.ч. захар, разделена на две части
1 лист бутер тесто, размразено
Начин на приготвяне.
Поръсете работния плот с половин ч.ч. захар и разстелете отгоре листа бутер тесто.Поръсете го с 2 с.л. захар. Разточете го на правоъгълник. Поръсете отново с останалото количество захар до 1 см. от ръбовете. Леко притиснете захарта към тестото.С нож отбележете леко една линия през средата на тестото. Навийте тестото на руло, като започнете от едната къса страна и спрете на линията в средата. Навивате по същия начин и другата половина. Нарежете го на резени с дебелина 1 см.. Наредете сладките на разстояние около 5 см.. една от друга в застлана с пергаментова хартия тава. Поръсете леко с 1 с.л. захар. Печете на 220 градуса за 12-13 мин..
1 ч.ч. захар, разделена на две части
1 лист бутер тесто, размразено
Начин на приготвяне.
Коментари
Публикуване на коментар