Тас кебап със сметана
Продукти.
1 глава лук
2 скилидки чесън
2 домата на кубчета
500 гр. свинско месо
1 с.л. доматено пюре
4 с.л. заквасена сметана
250 гр. гъби
зехтин
сол и черен пипер
Начин на приготвяне.

Обелете и нарежете лука и чесъна на едро. Обелете доматите и ги нарежете на кубчета. Загрейте 2-3 с.л. зехтин в тенджера и запържете лука и чесъна. Щом
лукът омекне, добавете нарязаното на кубчета свинско месо /може да
използвате пилешко, пуешко или агнешко/. Разбъркайте. Щом месото промени
цвета си, добавете доматеното пюре. Разбъркайте и добавете и нарязаните
домати. Овкусете със сол и черен пипер. Прибавяте и сметаната и гответе тас кебапа на слаб огън 25-30 минути.
1 глава лук
2 скилидки чесън
2 домата на кубчета
1 с.л. доматено пюре
4 с.л. заквасена сметана
250 гр. гъби
зехтин
сол и черен пипер
Начин на приготвяне.
Коментари
Публикуване на коментар