Печено пилешко с наденица

Продукти.

Около килограм пилешко
2 парчета наденица
зелени маслини 
пресен риган 
1  лимон 
250 г чери доматчета 
няколко скилидки чесън 
сол 
черен пипер 
зехтин

Начин на приготвяне.
Постелете тава с хартия за печене и наредете парчетата пиле. Разрежете наденицата по дължина и сложете парчетата в тавата. Разпръснете маслините върху месото, както и чери доматчетата. Накъсайте листата риган и добавете скилидките чесън. Подредете и резените лимон. Накрая поръсете със зехтин и овкусете със сол и черен пипер. Сложете пилето да се пече в предварително загрята фурна - на 200 градуса за около 40-45 мин..

      

Коментари

Реклама

Популярни публикации